Օրվա բաղադրատոմս. Շոկոլադե բանաններ
ՖՈՏՈՊատրաստման եղանակ
- Ընկույզները թավայի մեջ տապակում ենք և բլենդերով մանրացնում:

- Բանանները ըստ ճաշակի կտրատում ենք:

- Կաթնային շոկոլադը միկրոալիքային վառարանում հալեցնում ենք, այնուհետև լցնում խոհարարական պարկի մեջ:

- Ձևավոր լցնում ենք բանանների վրա և քանի դեռ վերջինս չի պնդցել՝ լցնում ենք ընկույզները:

- Կարող ենք բանանները նաև թաթախել շոկոլադի, այնուհետև ընկույզի մեջ:

- Ցանկության դեպքում ամրացնում ենք փայտիկներով: