ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Սառեցրեք կիտրոնը. ահա թե ինչու

ՖՈՏՈ

Գիտնականները խորհուրդ են տալիս դեն չնետել կիտրոնի կեղևը այն օգտագործելուց հետո: Ինչպես ցույց են տվել զանազան հետազոտությունները, կիտրոնի բոլոր հատվածներում պարունակվում են օգտակար և բուժիչ տարրեր: Վերջին ուսումնասիրություններից հետո պարզ է դարձել, որ կիտրոնում պարունակվող միացությունները կարող են կանխել քաղցկեղի առաջացումը, մասնավորապես կրծքագեղձի  քաղցկեղը:

Կիտրոնի կեղևը պարունակում է 10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ, քան կիտրոնի հյութում: Կիտրոնն ունի նաև այլ օգտակար հատկություններ՝ այն օգնում է օրգանիզմից դուրս հանել տոքսինները, կարգավորում է արյան ճնշումը, օգնում է օրգանիզմին պայքարել սթրեսի դեմ  և կարգավորում է նյարդային համակարգը: Կիտրոնը բարձրացնում է իմունային համակարգը:

Վերցրեք մեկ կիտրոն, լվացեք և դրեք սառնարան: Կարող եք դնել ամբողջությամբ, կամ կտրատված վիճակում: Հանեք սառնարանից և մանրեցրեք քերիչի օգնությամբ: Այն կարող եք օգտագործել թխվածքների, ճաշատեսակների մեջ: 

Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular