ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք խմորը: Տաք կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը, շաքարավազը և 1 ճ/գդ ալյուրը, խառնում ենք և տաք տեղում թողնում 15 րոպե: Այնուհետև ավելացնում ենք 1 ձուն, 1 պտղունց աղը, բուսայուղը և մնացած ալյուրը: Խմոր ենք հունցում, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 45 րոպե հանգիստ թողնում:
    nrbershikov-kartofilov-karkandak
  2. Պատրաստում ենք միջուկը: Կարտոֆիլը եփում ենք, ջուրը թափում և կարագի ու աղի հետ խյուսի վերածում: Սոխը տապակում ենք մինչ ոսկեգունելը, հովացնում ենք և լցնում միջուկի մեջ:
    nrbershikov-kartofilov-karkandak
  3. Խմորը մասերի ենք բաժանում, մի փոքր տափակեցնում, մեջը լցնում ենք կարտոֆիլային միջուկն ու մեկ կտոր նրբերշիկ և կարկանդակներ ենք ձևավորում:
    nrbershikov-kartofilov-karkandak
  4. Կարկանդակները շարում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և 20 րոպե հանգիստ թողնում: Այնուհետև վրան ձու ենք քսում և քունջութ ցանում:nrbershikov-kartofilov-karkandak
  5. Տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 20 րոպե:
    nrbershikov-kartofilov-karkandak
  6. Վայելում ենք:
    nrbershikov-kartofilov-karkandak
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular