Կաթնաշոռը փշրում ենք, վրան լցնում ենք 100 գր մանրացրած պանիրն ու 100 գր Չեդդեր պանիրը, ավելացնում ենք ձվերը և հարում: Բլենդերում հարում ենք տաքդեղն ու վարունգը և լցնում նախորդ զանգվածի մեջ: Ավելացնում ենք մաղած ալյուրը, աղը, պղպեղը, սոդան, կիտրոնի աղը և հազրեվարդը: Այնուհետև ավելացնում ենք մարինադի ջուրն ու խմոր հունցում:
Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և հիմք ձևավորում: Անուհետև քերում ենք 20 գր սովորոկան պանիրն ու 20 գր Չեդդերը:
Կարկանդակը տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 30 րոպե: