ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան ”Կեսար շամպինիոնով”

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Սնկերը 10 րոպե եփում ենք և կտրատում, հավի ֆիլեն եփում ենք 25 րոպե և կրկին կտրատում ենք: Այնուհետև քերիչով անցկացնում ենք պանիրը, իսկ չերրի լոլիկնները 2 հավասար մասերի բաժանում:
    Հացը բաժանում ենք խորանարդիկների և 10 րոպեով տեղափոխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: 2 պճեղ սխտորը ճզմում ենք, ավելացնում 1 ճ/գդ ձիթայուղ, աղ և զանգվածը լցնում ենք թավայի մեջ: Այնուհետև լցնում ենք հացերն ու տապակում 2-3 րոպե:
    kesar-shampinionov
  2. Պատրաստում ենք սոուսը: Ձուն 1 րոպեով ընկղմում ենք եռացրած ջրի մեջ: Սխտորը ճզմում ենք, պանիրը՝ անցկացնում քերիչով:
    Ձիթայուղը, մանանեխն ու սխտորը խառնում ենք, ավելացնում կիտրոնահյութը, ձուն և բլենդերով հարում ենք՝ ավելացնելով պանիրը:
    Ամանի մեջ լցնում ենք ձեռքերով մանրացրած հազարի թերթերը, սունկը, հավի ֆիլեն ու չորահացերը: Այնուհետև ավելացնում սոուսը և խառնում ենք:
    Աղցանը լցնում ենք մատուցվող ամանի մեջ, վրան պանիր քերում և զարդարում չերրի լոլիկներով:
    kesar-shampinionov
  3. Ահա և վերջ:
    kesar-shampinionov
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular